Preskoči na glavno vsebino

Prednosti in zaslužek mrežnega trženja

 


V nasprotju s prodajo na drobno ima prodaja po sistemu mrežnega trženja drugačno strukturo. Namreč prihranki se prenesejo na potrošnika in partnerja, odgovornega za priporočilo. Tu nastopi Forever priložnost.

Takšen poslovni model sprosti več denarja za vlaganje in razvoj novih izdelkov ali za nadaljnji razvoj obstoječih izdelkov.

Forever Living Products se trudi, da stranki vedno ponudi popoln izdelek – na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj. Tu se lahko ozremo na ustrezne izkušnje od leta 1978. V teh več kot 40 letih smo zgradili lastno kmetijsko pridelavo, lastne proizvodne obrate, centre za razvoj izdelkov in logistično strukturo. Zato vam lahko vedno zagotovimo najvišjo kakovost, od polja do doma. Pri nas je vse povezano z izdelkom.

Forever je drugačen: mrežno trženje v najboljši obliki

Forever se od večine podjetij mrežnega trženja razlikuje še v nečem: neodvisni prodajni partnerji imajo koristi od obsežnega tržnega sistema in pripomočkov, ki so enako dostopni vsem. Poudarek je tudi na platformi za spletno trgovino – s širokim naborom možnosti neposrednega trženja.

Kako do zaslužka pri mrežnem trženju? 

Primarna možnost je priporočanje in prodaja izdelkov po utečenih uradnih prodajnih poteh. Vendar je čas, ki ga imate na voljo, omejen.

Navsezadnje si poleg službe želite imeti čas tudi za družino, prijatelje ali celo zase. Mrežno trženje daje možnost, da podvojite svoj čas. To naredite tako, da pridobite nove prodajne partnerje, ki tako kot vi priporočajo izdelke Forever. Takšna priporočila vam bodo nato sorazmerno koristila. Vendar je neposredno priporočilo izdelkov vedno na prvem mestu!

Nasprotujemo piramidnim shemam

Kot smo že prej omenili, na žalost obstajajo podjetja, ki se osredotočajo le na pridobivanje novih prodajnih partnerjev. Priporočilo izdelka ima tukaj samo podrejeno vlogo ali pa je sploh nima. Takšna podjetja po navadi niso dolgo na trgu, saj so to večinoma nezakonite piramidne sheme.

Pri Foreverju je plačilo provizije oziroma bonusov, kot jim rečemo, vedno povezano s prodajo izdelka. Naši FBO partnerji so nagrajeni samo za lastno prodajo in prodajo drugih partnerjev do tretje stopnje. 

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Bolj zdrave velikonočne alternative

  Velika noč, poleg tega, da je najpomembnejši dogodek v krščanskem koledarju, tudi uradno pomeni, da je prišla pomlad! Pomlad je odličen čas za spomladansko čiščenje vašega duševnega in fizičnega zdravja, izjemno dolg vikend pa je lahko pravi čas za premor, ponastavitev in da počnete stvari, ki vas najbolj osrečujejo. Ne glede na to, kaj boste počeli si vzamete nekaj časa zase. Skoraj gotovo je, da boste čez podaljšan vikend pojedli malo več! Ne skrbite preveč, tudi če poskušate ohraniti svoje zastavljene cilje glede zdravega življenjskega sloga, to veliko noč se lahko še vedno prepustite in uživate v sladkih dobrotah z našimi bolj zdravimi alternativami nekaterim drugim dobrotam. Te bodo zagotovo zadovoljile tudi največje sladkosnede - brez nabiranja kilogramov! Češnjeve kroglice SERVIRANJE:  12 kroglic SESTAVINE · 200g Medjool datljev · 200g mandljev · 100g posušenih češenj  · 50g napitka Forever Lite Ultra čokolada · 50g rozin · ¾ žličke ekstrakta mandljev · 50 g čokolade (90 % kak

Ste že prestrašeni?

mrežno trženje, direktna prodaja, MLM,  mrežni marketing....  Ste že prestrašeni? Zagotovo ste že slišali za katerega od zgoraj navedenih izrazov. Po navadi veljajo za nekaj 'slabega', zlasti v naši ljubi deželi, kjer izredno radi govorimo o slabih stvareh kot pa o dobrih. Ne moremo se sprenevedati, da so bile pred desetletji tudi pri nas 'piramidne afere', vendar so to bili praviloma 'posli' z denarnimi vložki in hitrim 'zaslužkarstvom'. Žal pa 'slabo ime', ko govorimo o mrežnem trženju oz. marketingu, ostaja. Slabo obveščeni ljudje pogosto menijo, da je MLM (Multi-Level- Marketing) ali mrežno trženje nezakonita piramidna shema, ker podjetja plačujejo provizije na več ravneh. To ni res! Mrežno trženje nudi skoraj neprimerljivo privlačno priložnost, da začnete lastni posel z malo usposabljanja od koderkoli z dokazanim poslovnim modelom in najmanjšim začetnim vložkom. Nov posel z nizkim stroškom in malim tveganjem je številnim še posebej privlačen

IZDELKI FOREVER: najboljši aloe vera izdelki prihajajo iz Foreverja

  Kaj naredi Forever izdelke na osnovi aloe vere tako edinstvene?  Forever Living Products je vodilni na svetovnem trgu izdelkov z aloe vero. Širok nabor izdelkov vključuje izdelke za nego obraza in telesa, pijače, vključno z geli in napitki, prehranska dopolnila in izdelke za šport in fitnes. Naš slogan je: od rastline do izdelka in neposredno do vas. Preglednost in verodostojnost sta za podjetje Forever izjemnega pomena. Potrošniki se vedno bolj zavedajo resnične kakovosti. Vse več ljudi tudi želi izvedeti več o sestavinah. Mislimo, da je to dobro! KATERA SO POMEMBNA NAČELA PRI FOREVER IZDELKIH? Transparentnost Smo pregledni in zagotavljamo osnovne informacije o svoji aloe veri, izdelavi gela in sestavinah izdelkov. Ničesar ne skrivamo. Javno prikazujemo pot od gojenja dragocene rastline do uporabe gela za izdelavo izdelkov. Kdor obišče spletno stran Forever ali kanal YouTube v Sloveniji, lahko te informacije nemudoma razume. Verodostojnost Svojih obljub se vedno držimo.To v preprost