Preskoči na glavno vsebino

Prednosti in zaslužek mrežnega trženja

 


V nasprotju s prodajo na drobno ima prodaja po sistemu mrežnega trženja drugačno strukturo. Namreč prihranki se prenesejo na potrošnika in partnerja, odgovornega za priporočilo. Tu nastopi Forever priložnost.

Takšen poslovni model sprosti več denarja za vlaganje in razvoj novih izdelkov ali za nadaljnji razvoj obstoječih izdelkov.

Forever Living Products se trudi, da stranki vedno ponudi popoln izdelek – na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj. Tu se lahko ozremo na ustrezne izkušnje od leta 1978. V teh več kot 40 letih smo zgradili lastno kmetijsko pridelavo, lastne proizvodne obrate, centre za razvoj izdelkov in logistično strukturo. Zato vam lahko vedno zagotovimo najvišjo kakovost, od polja do doma. Pri nas je vse povezano z izdelkom.

Forever je drugačen: mrežno trženje v najboljši obliki

Forever se od večine podjetij mrežnega trženja razlikuje še v nečem: neodvisni prodajni partnerji imajo koristi od obsežnega tržnega sistema in pripomočkov, ki so enako dostopni vsem. Poudarek je tudi na platformi za spletno trgovino – s širokim naborom možnosti neposrednega trženja.

Kako do zaslužka pri mrežnem trženju? 

Primarna možnost je priporočanje in prodaja izdelkov po utečenih uradnih prodajnih poteh. Vendar je čas, ki ga imate na voljo, omejen.

Navsezadnje si poleg službe želite imeti čas tudi za družino, prijatelje ali celo zase. Mrežno trženje daje možnost, da podvojite svoj čas. To naredite tako, da pridobite nove prodajne partnerje, ki tako kot vi priporočajo izdelke Forever. Takšna priporočila vam bodo nato sorazmerno koristila. Vendar je neposredno priporočilo izdelkov vedno na prvem mestu!

Nasprotujemo piramidnim shemam

Kot smo že prej omenili, na žalost obstajajo podjetja, ki se osredotočajo le na pridobivanje novih prodajnih partnerjev. Priporočilo izdelka ima tukaj samo podrejeno vlogo ali pa je sploh nima. Takšna podjetja po navadi niso dolgo na trgu, saj so to večinoma nezakonite piramidne sheme.

Pri Foreverju je plačilo provizije oziroma bonusov, kot jim rečemo, vedno povezano s prodajo izdelka. Naši FBO partnerji so nagrajeni samo za lastno prodajo in prodajo drugih partnerjev do tretje stopnje. 





Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

C9: za preprostim programom se skriva znanost

Čas, ki nam s svojimi sončnimi dnevi že pričara obrise poletja. Poletje! Morje! Bodimo iskreni, kdo ob tem ne pomisli na svoj izgled in tako imenovano "poletno postavo". Ta nam je le redko povsem všeč in večina nas meni, da bi vedno lahko naredili še kaj zase in za svoje zadovoljstvo. Tako pač je, zima in pretekli meseci so bili "radodarni". Še je čas, da začnemo znova, obrnemo nov list in si ponovno zastavimo svoje cilje. V zadnjem času ste verjetno zaznali in spoznali nov revolucionaren Forever paket DX4 , ki je pravzaprav štiridnevni program za vzpostavitev ravnovesja v telesu. Ne gre za shujševalni program; gre bolj za nadzorovano oceno tega, kaj tvoje telo resnično potrebuje v primerjavi s tem, kar tvoji možgani želijo. A tokrat si poglejmo drugi - devetdnevni program Forever C9 , ki pa je dejansko prvi korak pri dolgoročni preobrazbi telesa. Vendar kaj sploh je C9 in zakaj deluje? C9 devetdnevni program vključuje napredne prehranjevalne in vadbene rutine, s po

Forever Marine Collagen je NAŠ KOLAGEN!

  Verjamemo, da večina (predvsem žensk) redno skrbi za svojo kožo. Vendar ta izdelek popelje vašo lepoto in zdravje na popolnoma drugo raven. Če se sprašujete, kaj sploh je ta čarobni izdelek, nadaljujte z branjem, ker vam bomo v nadaljevanju razčlenil vse pomembne podrobnosti. Forever Marine Collagen je mešanica kolagena, vitaminov in koktajla bistvenih hranil za telo — spodbuja vaše telo, da je v vrhunski formi ne glede na življenjsko obdobje in da vi lahko samozavestno stopite v vsak dan. Prednost Forever Marine Collagen izdelka je, da   združuje ključne hranilne snovi in vrhunski hidroliziran kolagen, kar ima za posledico videz sijoče, mladostne in gladke kože. Pozor - hkrati tudi naredi lase bolj sijoče, bolj zdrave nohte in povrnjen tonus, ter neverjeten sijaj. Spoznajmo kolagen Kolagen je najbolj razširjena beljakovina v telesu in predstavlja skoraj tretjino telesnih beljakovin; je gradnik kosti, kože, vezivnega tkiva, mišic, kit in vezi. Od starosti 25+ začne proizvodnja k

Aloe vera skozi čas

  Ob 45. rojstnemu dnevu podjetja Forever, je dober čas, da se osredotočimo na najpomembnejši izdelek podjetja: Forever Aloe Vera Gel . Zgodovina aloe Ljudje uporabljajo aloe vero zaradi njenih pomirjevalnih lastnosti že od leta 2200 pr. n. št. Na primer, pravijo, da sta egipčanski kraljici Nefertiti in Kleopatra aloe vero uporabljali kot del svoje redne lepotne rutine. Dokumentirano je tudi, da je Aristotel prepričal Aleksandra Velikega, da je osvojil otok Sokotra prav zaradi njegovih dragocenih nasadov aloje. V kitajski kulturi se aloe uporablja že od časov Marka Pola in rastlina že stoletja igra vlogo v vsakdanjem življenju Kitajske. Lastnosti Aloe Vere Aloe vera je sočna rastlina. In čeprav obstaja na stotine vrst aloje, je vrsta Aloe Barbadensis Miller označena kot najboljša. Aloe vera ima močne koristi, ki vam bodo pomagale izgledati in se počutiti bolje tako navzven kot navznoter. Poleg tega, da pomaga pri zdravju in dobrem počutju, pomirja in neguje kožo. Podpira tudi imunski