Preskoči na glavno vsebino

Prednosti in zaslužek mrežnega trženja

 


V nasprotju s prodajo na drobno ima prodaja po sistemu mrežnega trženja drugačno strukturo. Namreč prihranki se prenesejo na potrošnika in partnerja, odgovornega za priporočilo. Tu nastopi Forever priložnost.

Takšen poslovni model sprosti več denarja za vlaganje in razvoj novih izdelkov ali za nadaljnji razvoj obstoječih izdelkov.

Forever Living Products se trudi, da stranki vedno ponudi popoln izdelek – na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj. Tu se lahko ozremo na ustrezne izkušnje od leta 1978. V teh več kot 40 letih smo zgradili lastno kmetijsko pridelavo, lastne proizvodne obrate, centre za razvoj izdelkov in logistično strukturo. Zato vam lahko vedno zagotovimo najvišjo kakovost, od polja do doma. Pri nas je vse povezano z izdelkom.

Forever je drugačen: mrežno trženje v najboljši obliki

Forever se od večine podjetij mrežnega trženja razlikuje še v nečem: neodvisni prodajni partnerji imajo koristi od obsežnega tržnega sistema in pripomočkov, ki so enako dostopni vsem. Poudarek je tudi na platformi za spletno trgovino – s širokim naborom možnosti neposrednega trženja.

Kako do zaslužka pri mrežnem trženju? 

Primarna možnost je priporočanje in prodaja izdelkov po utečenih uradnih prodajnih poteh. Vendar je čas, ki ga imate na voljo, omejen.

Navsezadnje si poleg službe želite imeti čas tudi za družino, prijatelje ali celo zase. Mrežno trženje daje možnost, da podvojite svoj čas. To naredite tako, da pridobite nove prodajne partnerje, ki tako kot vi priporočajo izdelke Forever. Takšna priporočila vam bodo nato sorazmerno koristila. Vendar je neposredno priporočilo izdelkov vedno na prvem mestu!

Nasprotujemo piramidnim shemam

Kot smo že prej omenili, na žalost obstajajo podjetja, ki se osredotočajo le na pridobivanje novih prodajnih partnerjev. Priporočilo izdelka ima tukaj samo podrejeno vlogo ali pa je sploh nima. Takšna podjetja po navadi niso dolgo na trgu, saj so to večinoma nezakonite piramidne sheme.

Pri Foreverju je plačilo provizije oziroma bonusov, kot jim rečemo, vedno povezano s prodajo izdelka. Naši FBO partnerji so nagrajeni samo za lastno prodajo in prodajo drugih partnerjev do tretje stopnje. 

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

C9: za preprostim programom se skriva znanost

Čas, ki nam s svojimi sončnimi dnevi že pričara obrise poletja. Poletje! Morje! Bodimo iskreni, kdo ob tem ne pomisli na svoj izgled in tako imenovano "poletno postavo". Ta nam je le redko povsem všeč in večina nas meni, da bi vedno lahko naredili še kaj zase in za svoje zadovoljstvo. Tako pač je, zima in pretekli meseci so bili "radodarni". Še je čas, da začnemo znova, obrnemo nov list in si ponovno zastavimo svoje cilje. V zadnjem času ste verjetno zaznali in spoznali nov revolucionaren Forever paket DX4 , ki je pravzaprav štiridnevni program za vzpostavitev ravnovesja v telesu. Ne gre za shujševalni program; gre bolj za nadzorovano oceno tega, kaj tvoje telo resnično potrebuje v primerjavi s tem, kar tvoji možgani želijo. A tokrat si poglejmo drugi - devetdnevni program Forever C9 , ki pa je dejansko prvi korak pri dolgoročni preobrazbi telesa. Vendar kaj sploh je C9 in zakaj deluje? C9 devetdnevni program vključuje napredne prehranjevalne in vadbene rutine, s po

Forever Marine Collagen je NAŠ KOLAGEN!

  Verjamemo, da večina (predvsem žensk) redno skrbi za svojo kožo. Vendar ta izdelek popelje vašo lepoto in zdravje na popolnoma drugo raven. Če se sprašujete, kaj sploh je ta čarobni izdelek, nadaljujte z branjem, ker vam bomo v nadaljevanju razčlenil vse pomembne podrobnosti. Forever Marine Collagen je mešanica kolagena, vitaminov in koktajla bistvenih hranil za telo — spodbuja vaše telo, da je v vrhunski formi ne glede na življenjsko obdobje in da vi lahko samozavestno stopite v vsak dan. Prednost Forever Marine Collagen izdelka je, da   združuje ključne hranilne snovi in vrhunski hidroliziran kolagen, kar ima za posledico videz sijoče, mladostne in gladke kože. Pozor - hkrati tudi naredi lase bolj sijoče, bolj zdrave nohte in povrnjen tonus, ter neverjeten sijaj. Spoznajmo kolagen Kolagen je najbolj razširjena beljakovina v telesu in predstavlja skoraj tretjino telesnih beljakovin; je gradnik kosti, kože, vezivnega tkiva, mišic, kit in vezi. Od starosti 25+ začne proizvodnja k

Kaj lahko pričakujete pri programu DX4?

DX4 - 1. dan: Odločite se Torej, kdo ne potrebuje ponovnega uravnoteženja? Vsekakor je mojo pozornost pritegnil holistični pristop štiridnevnega programa DX4 . Forever Living je porabil impresivna tri leta za razvoj tega sistema sedmih popolnoma novih izdelkov, ki delujejo skupaj, kot del spremljevalnega programa, da pomagajo telesu očistiti nepotrebne stresorje in razbremeniti um.  “Vsaka sestavina je bila temeljito raziskana in  oblikovana tako, da deluje v tandemu,” pravi Christopher Altamirano, direktor kakovosti Forever Nutraceutical. “Drugi programi načeloma prodajajo samo izdelke, ki se osredotočajo na eno funkcijo ali pa ne delujejo usklajeno. Bolzkoristili smo pomen zagotavljanja, da vsa prehranska dopolnila in izdelki v DX4 delujejo popolnoma sinergijsko oziroma skupaj, kot celota.”  Vedno bolj me je zanimala povezava med prehrano in razpoloženjem in DX4 absolutno odkljuka to polje s poudarkom na tem, da postanemo bolj ozaveščeni o svojem vedenju v zvezi s hrano in kot vsi ve