Preskoči na glavno vsebino

Forever Marine Collagen je NAŠ KOLAGEN!

 


Verjamemo, da večina (predvsem žensk) redno skrbi za svojo kožo. Vendar ta izdelek popelje vašo lepoto in zdravje na popolnoma drugo raven. Če se sprašujete, kaj sploh je ta čarobni izdelek, nadaljujte z branjem, ker vam bomo v nadaljevanju razčlenil vse pomembne podrobnosti.

Forever Marine Collagen je mešanica kolagena, vitaminov in koktajla bistvenih hranil za telo — spodbuja vaše telo, da je v vrhunski formi ne glede na življenjsko obdobje in da vi lahko samozavestno stopite v vsak dan.

Prednost Forever Marine Collagen izdelka je, da  združuje ključne hranilne snovi in vrhunski hidroliziran kolagen, kar ima za posledico videz sijoče, mladostne in gladke kože. Pozor - hkrati tudi naredi lase bolj sijoče, bolj zdrave nohte in povrnjen tonus, ter neverjeten sijaj.




Spoznajmo kolagen

Kolagen je najbolj razširjena beljakovina v telesu in predstavlja skoraj tretjino telesnih beljakovin; je gradnik kosti, kože, vezivnega tkiva, mišic, kit in vezi.

Od starosti 25+ začne proizvodnja kolagena upadati, od okoli 30. leta pa se ta zmanjša za približno 1 % letno. In kakšen je rezultat? Naša koža se sprosti, naši lasje postanejo tanjši, nohti postanejo bolj lomljivi, hrustanec propada - oh radosti staranja ...

Kolagen je postal zelo priljubljen dodatek k vsakodnevni rutini nege kože. Kot pri večini stvari si ljudje pogosto želijo najučinkovitejši način, da najbolje izkoristijo nekaj kar imajo.


Naš kolagen

Za razliko od mnogih drugih izdelkov je Forever Marine Collagen visoko koncentrirana tekoča formula, ki uporablja znanstveno napredno bazo morskega kolagena, ki je bolj biološko razpoložljiv in ga telo zlahka razgradi, ter uporabi v primerjavi z drugimi oblikami.

Morski kolagen se pridobiva iz rib. Ribji kolagen se v telo absorbira do 1,5-krat učinkoviteje, kar pomeni, da ima boljšo biološko uporabnost kot goveji ali prašičji, ki ga uporabljajo drugi proizvajalci. To je posledica manjše velikosti delcev v primerjavi z drugimi vrstami kolagena.

Morski kolagen, ki bo navdušil vaše brbončice! Ima trpko jagodičast okus, ki ga lahko priročno pijete kar iz vrečke. Te preproste in priročne 15 ml vrečke so idealne tudi za to, da jih vzamete s seboj na pot! Ohranjanje zdravega videza kože je postalo lažje kot kdaj koli prej.

Vsaka vrečka Forever Marine Collagen vsebuje 3000 mg hidroliziranega kolagenskega peptida iz rib (brez rakov, školjk ali morskih psov), ki so odgovorno pridobljeni.

Je brez glutena in vsebuje visoko biorazpoložljive kolagenske peptide tipa I in mešanico tipa II, IV, V, VII, VIII, XI, X.

Vsako pakiranje vsebuje 30 vrečk, po eno vrečko za vsak dan v mesecu. Redna cena znaša 90,23€  - kar je približno 3€ na dan (manj kot skodelica kave in mineralne vode ali soka v lokalu; ter vredno vsakega centa glede na prednosti, ki jih prinese!)

Poleg morskega kolagena so dodani še izvleček črnega popra, goji jagod in izvleček zelenega čaja ter vitamina C in A, ki prispevata k normalni tvorbi kolagena v telesu. Dodan cink in biotin imata tudi vlogo pri vzdrževanju kože, kosti, las in nohtov.





Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

C9: za preprostim programom se skriva znanost

Čas, ki nam s svojimi sončnimi dnevi že pričara obrise poletja. Poletje! Morje! Bodimo iskreni, kdo ob tem ne pomisli na svoj izgled in tako imenovano "poletno postavo". Ta nam je le redko povsem všeč in večina nas meni, da bi vedno lahko naredili še kaj zase in za svoje zadovoljstvo. Tako pač je, zima in pretekli meseci so bili "radodarni". Še je čas, da začnemo znova, obrnemo nov list in si ponovno zastavimo svoje cilje. V zadnjem času ste verjetno zaznali in spoznali nov revolucionaren Forever paket DX4 , ki je pravzaprav štiridnevni program za vzpostavitev ravnovesja v telesu. Ne gre za shujševalni program; gre bolj za nadzorovano oceno tega, kaj tvoje telo resnično potrebuje v primerjavi s tem, kar tvoji možgani želijo. A tokrat si poglejmo drugi - devetdnevni program Forever C9 , ki pa je dejansko prvi korak pri dolgoročni preobrazbi telesa. Vendar kaj sploh je C9 in zakaj deluje? C9 devetdnevni program vključuje napredne prehranjevalne in vadbene rutine, s po

Aloe vera skozi čas

  Ob 45. rojstnemu dnevu podjetja Forever, je dober čas, da se osredotočimo na najpomembnejši izdelek podjetja: Forever Aloe Vera Gel . Zgodovina aloe Ljudje uporabljajo aloe vero zaradi njenih pomirjevalnih lastnosti že od leta 2200 pr. n. št. Na primer, pravijo, da sta egipčanski kraljici Nefertiti in Kleopatra aloe vero uporabljali kot del svoje redne lepotne rutine. Dokumentirano je tudi, da je Aristotel prepričal Aleksandra Velikega, da je osvojil otok Sokotra prav zaradi njegovih dragocenih nasadov aloje. V kitajski kulturi se aloe uporablja že od časov Marka Pola in rastlina že stoletja igra vlogo v vsakdanjem življenju Kitajske. Lastnosti Aloe Vere Aloe vera je sočna rastlina. In čeprav obstaja na stotine vrst aloje, je vrsta Aloe Barbadensis Miller označena kot najboljša. Aloe vera ima močne koristi, ki vam bodo pomagale izgledati in se počutiti bolje tako navzven kot navznoter. Poleg tega, da pomaga pri zdravju in dobrem počutju, pomirja in neguje kožo. Podpira tudi imunski