Preskoči na glavno vsebino

Forever Aloe Vera gel je osvojil novo nagrado!
Z veseljem sporočamo, da je naš vodilni izdelek, Forever Aloe Vera Gel, osvojil srebro za najboljši izdelek iz aloe vere na "Global Green Beauty Awards 2023."

Zavezani smo iskanju najboljših virov narave za zdravje in lepoto ter jih delimo z vami, zato je Forever Aloe Vera Gel že vrsto let naš zelo priljubljen izdelek.

Glavne prednosti:


  • Vsebuje 99,7% gela iz notranjega lista aloe vere
  • Podpira zdravje prebavil in prebavo
  • Vsebuje vitamin C, ki prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema
  • Odlično za kožo
  • Prispeva k normalnemu presnavljanju, ki daje energijo


O natečaju

Natečaj Global Green Beauty Awards 2023 išče najboljše znamke s področja zelene in čiste lepote. Z več kot 650 prijavami v letu 2023 je postal največji lepotni dogodek leta v Veliki Britaniji.

Nagrade se osredotočajo tudi na trajnostne sestavine in zmanjševanje vpliva na okolje: obe stvari, na katere je Forever ponosen, ko gre za naš Forever Aloe Vera Gel.

Razlogi, zakaj je naš Forever Aloe Vera Gel osvojil srebro

  • Na naših poljih aloe vere zdaj uporabljamo kapljični sistem, ki točkasto zaliva rastline aloe vere. Odkar smo ga uvedli, se je naša poraba vode drastično zmanjšala.
  • Namesto da bi zavrgli približno 30.000 kilogramov odpadne lupine, jo zmeljemo in vračamo v zemljo kot naravno gnojilo. Na nobeno od naših rastlin aloe vere ne uporabljamo kemičnih gnojil.
  • Naše svetovno znane koze oprašujejo polja na naraven način.
  • Polja Forever aloe vere imajo več kot petdeset milijonov rastlin aloe vere, zato bodo ta polja v svojem življenju očistila zemljo milijonov ton CO2.

Ponosni smo na dosežek, da smo za naš Forever Aloe Vera Gel prejeli nagrado Global Green Beauty Award, vendar pri tem ne bomo ostali. Ker se zavedamo, da je na tem področju vedno prostor za izboljšave.

Hvala za vašo podporo!

Zahvaljujemo se za vašo neprestanno podporo našim izdelkom in našemu poslanstvu, da delimo naravne rešitve za zdravje in lepoto z vami. Z vašo pomočjo lahko še naprej proizvajamo visokokakovostne izdelke, ki so dobri za vas in za planet.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

C9: za preprostim programom se skriva znanost

Čas, ki nam s svojimi sončnimi dnevi že pričara obrise poletja. Poletje! Morje! Bodimo iskreni, kdo ob tem ne pomisli na svoj izgled in tako imenovano "poletno postavo". Ta nam je le redko povsem všeč in večina nas meni, da bi vedno lahko naredili še kaj zase in za svoje zadovoljstvo. Tako pač je, zima in pretekli meseci so bili "radodarni". Še je čas, da začnemo znova, obrnemo nov list in si ponovno zastavimo svoje cilje. V zadnjem času ste verjetno zaznali in spoznali nov revolucionaren Forever paket DX4 , ki je pravzaprav štiridnevni program za vzpostavitev ravnovesja v telesu. Ne gre za shujševalni program; gre bolj za nadzorovano oceno tega, kaj tvoje telo resnično potrebuje v primerjavi s tem, kar tvoji možgani želijo. A tokrat si poglejmo drugi - devetdnevni program Forever C9 , ki pa je dejansko prvi korak pri dolgoročni preobrazbi telesa. Vendar kaj sploh je C9 in zakaj deluje? C9 devetdnevni program vključuje napredne prehranjevalne in vadbene rutine, s po

Forever Marine Collagen je NAŠ KOLAGEN!

  Verjamemo, da večina (predvsem žensk) redno skrbi za svojo kožo. Vendar ta izdelek popelje vašo lepoto in zdravje na popolnoma drugo raven. Če se sprašujete, kaj sploh je ta čarobni izdelek, nadaljujte z branjem, ker vam bomo v nadaljevanju razčlenil vse pomembne podrobnosti. Forever Marine Collagen je mešanica kolagena, vitaminov in koktajla bistvenih hranil za telo — spodbuja vaše telo, da je v vrhunski formi ne glede na življenjsko obdobje in da vi lahko samozavestno stopite v vsak dan. Prednost Forever Marine Collagen izdelka je, da   združuje ključne hranilne snovi in vrhunski hidroliziran kolagen, kar ima za posledico videz sijoče, mladostne in gladke kože. Pozor - hkrati tudi naredi lase bolj sijoče, bolj zdrave nohte in povrnjen tonus, ter neverjeten sijaj. Spoznajmo kolagen Kolagen je najbolj razširjena beljakovina v telesu in predstavlja skoraj tretjino telesnih beljakovin; je gradnik kosti, kože, vezivnega tkiva, mišic, kit in vezi. Od starosti 25+ začne proizvodnja k

Kaj lahko pričakujete pri programu DX4?

DX4 - 1. dan: Odločite se Torej, kdo ne potrebuje ponovnega uravnoteženja? Vsekakor je mojo pozornost pritegnil holistični pristop štiridnevnega programa DX4 . Forever Living je porabil impresivna tri leta za razvoj tega sistema sedmih popolnoma novih izdelkov, ki delujejo skupaj, kot del spremljevalnega programa, da pomagajo telesu očistiti nepotrebne stresorje in razbremeniti um.  “Vsaka sestavina je bila temeljito raziskana in  oblikovana tako, da deluje v tandemu,” pravi Christopher Altamirano, direktor kakovosti Forever Nutraceutical. “Drugi programi načeloma prodajajo samo izdelke, ki se osredotočajo na eno funkcijo ali pa ne delujejo usklajeno. Bolzkoristili smo pomen zagotavljanja, da vsa prehranska dopolnila in izdelki v DX4 delujejo popolnoma sinergijsko oziroma skupaj, kot celota.”  Vedno bolj me je zanimala povezava med prehrano in razpoloženjem in DX4 absolutno odkljuka to polje s poudarkom na tem, da postanemo bolj ozaveščeni o svojem vedenju v zvezi s hrano in kot vsi ve