Preskoči na glavno vsebino

IZDELKI FOREVER: najboljši aloe vera izdelki prihajajo iz Foreverja

 


Kaj naredi Forever izdelke na osnovi aloe vere tako edinstvene? 

Forever Living Products je vodilni na svetovnem trgu izdelkov z aloe vero. Širok nabor izdelkov vključuje izdelke za nego obraza in telesa, pijače, vključno z geli in napitki, prehranska dopolnila in izdelke za šport in fitnes. Naš slogan je: od rastline do izdelka in neposredno do vas.
Preglednost in verodostojnost sta za podjetje Forever izjemnega pomena. Sodobni potrošniki se vedno bolj zavedajo resnične kakovosti. Vse več ljudi tudi želi izvedeti več o sestavinah in delovanju. Mislimo, da je to dobro!


KATERA SO POMEMBNA NAČELA PRI FOREVER IZDELKIH?

Transparentnost
Smo pregledni in zagotavljamo osnovne informacije o svoji aloe veri, izdelavi gela in sestavinah izdelkov. Ničesar ne skrivamo. Javno prikazujemo pot od gojenja dragocene rastline do uporabe gela za izdelavo izdelkov.
Kdor obišče spletno stran Forever ali kanal YouTube v Sloveniji, lahko te informacije nemudoma razume.

Verodostojnost
Svojih obljub se vedno držimo.To v preprostem jeziku pomeni: sveži gel aloe vere iz Foreverja se po žetvi obdela in preide v najdragocenejšo obliko za kupca. Napitek aloe vere obdelamo nadvse nežno. V podjetju Forever ne delamo s koncentrati ali praški.

Blagovna znamka
Tako ponosni smo na naš Forever Aloe Vera Gel™, da smo to ime registrirali kot blagovno znamko. Ta blagovna znamka pomeni najvišjo kakovost. Izjemna kakovost ima odločilno vlogo pri mrežnem trženju. Sodobni potrošnik zahteva visoko raven kakovosti. Menimo, da je to dobro: skrbi za kakovost dajemo največjo pozornost. To je razlika Foreverja!

JE KAKOVOST IZDELKOV FOREVER ALOE VERA BOLJŠA OD KONKURENCE?

Pri Forever Living Products uporabljamo le čisti gel aloe vere iz notranjega dela lista. Svež gel bomo obdelali v najkrajšem možnem času.
Rezultat imamo uradno potrjen – s pečatom IASC. Forever je bilo prvo podjetje, ki je prejelo ta pečat. Mednarodni svet za aloe vero je komisija, ki izdelke z aloe vero preverja glede čistosti, kakovosti in tudi količine. To pomeni, da je dragoceni gel visoko na seznamu sestavin naših izdelkov. Nismo zadovoljni le z nekaj kapljicami! Kot vidite, smo pionirji. Naše desetletne izkušnje nas delajo strokovnjake.Certificiranje izvedemo vsako leto znova. To je tisto, kar odlikuje naše izdelke in njihovo nenehno visoko kakovost!

Kaj naredi Forever Aloe Vero tako posebno?
Forever aloe vera lahko vpija sončne žarke kar 1000 dni. Naše rastline zato zorijo na soncu skoraj tri leta in se tako napolnijo s čisto energijo. Izkazalo se je, da gel aloe vere iz znamke Forever vsebuje dragocena hranila in vitalne snovi, vitamine, minerale, aminokisline in številne druge sestavine za dobro počutje. Zanimivo je tudi, da je aloe vera sestavljena iz 99 odstotkov vode, zato je znana kot glavni vir vlage. Kumare sestavljajo približno 97 odstotkov vode, paradižnik 95 odstotkov in jabolka približno 80 odstotkov. Vsak otrok ve, kako zdrava so jabolka! Človeško telo ima tudi visoko vsebnost vode – okoli 70 odstotkov. Voda je življenje.

Kako naj vem katere sestavine so v izdelku? 
Katere snovi so v napitku, šamponu ali dezodorantu? Na deklaraciji morajo vsi proizvajalci navesti uporabljene snovi glede na dodano količino v padajočem vrstnem redu. Prva omenjena snov je torej najpogostejša. Na koncu obstajajo snovi, ki se uporabljajo le v majhnih količinah. Torej, če je aloe vera na prvem mestu pri podjetju Forever, je glavna sestavina kreme z aloe vero ali losjona na osnovi rastline. Za to se zavzemamo.

Kakšna je razlika med naravno kozmetiko in naravi enako kozmetiko?
Izdelki Forever so naravi enaka kozmetika, ne pa naravna kozmetika v klasičnem smislu.
Forever posveča veliko pozornosti, da pri snovanju izdelkov uporabi največji možni delež naravnih sestavin. V posebnih primerih pa je nujno dodati sintetično proizvedene snovi, da se zagotovi učinkovitost naravnih snovi in higienska varnost. Sem spadajo na primer konzervansi. Ali veste, da se alkohol uporablja kot glavna sestavina naravne kozmetike za konzerviranje? Vendar pa alkohol dokazano odstranjuje nujno vlago s kože.
Zato uporabljamo majhne količine drugih konzervansov (vključno z neškodljivimi parabeni), da so kreme obstojne. Naš cilj je pripeljati kožo v prvotno zdravo ravnovesje. S popolno surovino, kot je aloe vera, daje koži prav to, kar nujno potrebuje: vlago in nego.

Ali so izdelki iz naše panoge luksuzni izdelki?
Izdelki v tej panogi so dejansko dražji od izdelkov, ki se kupujejo na tradicionalnih prodajnih mestih. Lahko ste prepričani o kakovosti izdelkov Forever Living. Naši izdelki so pod strogim nadzorom. Kaj je torej luksuz? Če kupite dražji izdelek, ki je ekonomičen, učinkovit in ekološki za uporabo, bo ta izdelek dolgoročno zagotovo cenejši, boljši in bolj kvaliteten od izdelka z nižjo ceno. In to je pravo razkošje!
















Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

C9: za preprostim programom se skriva znanost

Čas, ki nam s svojimi sončnimi dnevi že pričara obrise poletja. Poletje! Morje! Bodimo iskreni, kdo ob tem ne pomisli na svoj izgled in tako imenovano "poletno postavo". Ta nam je le redko povsem všeč in večina nas meni, da bi vedno lahko naredili še kaj zase in za svoje zadovoljstvo. Tako pač je, zima in pretekli meseci so bili "radodarni". Še je čas, da začnemo znova, obrnemo nov list in si ponovno zastavimo svoje cilje. V zadnjem času ste verjetno zaznali in spoznali nov revolucionaren Forever paket DX4 , ki je pravzaprav štiridnevni program za vzpostavitev ravnovesja v telesu. Ne gre za shujševalni program; gre bolj za nadzorovano oceno tega, kaj tvoje telo resnično potrebuje v primerjavi s tem, kar tvoji možgani želijo. A tokrat si poglejmo drugi - devetdnevni program Forever C9 , ki pa je dejansko prvi korak pri dolgoročni preobrazbi telesa. Vendar kaj sploh je C9 in zakaj deluje? C9 devetdnevni program vključuje napredne prehranjevalne in vadbene rutine, s po

Forever Marine Collagen je NAŠ KOLAGEN!

  Verjamemo, da večina (predvsem žensk) redno skrbi za svojo kožo. Vendar ta izdelek popelje vašo lepoto in zdravje na popolnoma drugo raven. Če se sprašujete, kaj sploh je ta čarobni izdelek, nadaljujte z branjem, ker vam bomo v nadaljevanju razčlenil vse pomembne podrobnosti. Forever Marine Collagen je mešanica kolagena, vitaminov in koktajla bistvenih hranil za telo — spodbuja vaše telo, da je v vrhunski formi ne glede na življenjsko obdobje in da vi lahko samozavestno stopite v vsak dan. Prednost Forever Marine Collagen izdelka je, da   združuje ključne hranilne snovi in vrhunski hidroliziran kolagen, kar ima za posledico videz sijoče, mladostne in gladke kože. Pozor - hkrati tudi naredi lase bolj sijoče, bolj zdrave nohte in povrnjen tonus, ter neverjeten sijaj. Spoznajmo kolagen Kolagen je najbolj razširjena beljakovina v telesu in predstavlja skoraj tretjino telesnih beljakovin; je gradnik kosti, kože, vezivnega tkiva, mišic, kit in vezi. Od starosti 25+ začne proizvodnja k

Kaj lahko pričakujete pri programu DX4?

DX4 - 1. dan: Odločite se Torej, kdo ne potrebuje ponovnega uravnoteženja? Vsekakor je mojo pozornost pritegnil holistični pristop štiridnevnega programa DX4 . Forever Living je porabil impresivna tri leta za razvoj tega sistema sedmih popolnoma novih izdelkov, ki delujejo skupaj, kot del spremljevalnega programa, da pomagajo telesu očistiti nepotrebne stresorje in razbremeniti um.  “Vsaka sestavina je bila temeljito raziskana in  oblikovana tako, da deluje v tandemu,” pravi Christopher Altamirano, direktor kakovosti Forever Nutraceutical. “Drugi programi načeloma prodajajo samo izdelke, ki se osredotočajo na eno funkcijo ali pa ne delujejo usklajeno. Bolzkoristili smo pomen zagotavljanja, da vsa prehranska dopolnila in izdelki v DX4 delujejo popolnoma sinergijsko oziroma skupaj, kot celota.”  Vedno bolj me je zanimala povezava med prehrano in razpoloženjem in DX4 absolutno odkljuka to polje s poudarkom na tem, da postanemo bolj ozaveščeni o svojem vedenju v zvezi s hrano in kot vsi ve