Preskoči na glavno vsebino

IZDELKI FOREVER: najboljši aloe vera izdelki prihajajo iz Foreverja

 


Kaj naredi Forever izdelke na osnovi aloe vere tako edinstvene? 

Forever Living Products je vodilni na svetovnem trgu izdelkov z aloe vero. Širok nabor izdelkov vključuje izdelke za nego obraza in telesa, pijače, vključno z geli in napitki, prehranska dopolnila in izdelke za šport in fitnes. Naš slogan je: od rastline do izdelka in neposredno do vas.
Preglednost in verodostojnost sta za podjetje Forever izjemnega pomena. Potrošniki se vedno bolj zavedajo resnične kakovosti. Vse več ljudi tudi želi izvedeti več o sestavinah. Mislimo, da je to dobro!


KATERA SO POMEMBNA NAČELA PRI FOREVER IZDELKIH?

Transparentnost
Smo pregledni in zagotavljamo osnovne informacije o svoji aloe veri, izdelavi gela in sestavinah izdelkov. Ničesar ne skrivamo. Javno prikazujemo pot od gojenja dragocene rastline do uporabe gela za izdelavo izdelkov.
Kdor obišče spletno stran Forever ali kanal YouTube v Sloveniji, lahko te informacije nemudoma razume.

Verodostojnost
Svojih obljub se vedno držimo.To v preprostem jeziku pomeni: sveži gel aloe vere iz Foreverja se po žetvi obdela in preide v najdragocenejšo obliko za kupca. Napitek aloe vere obdelamo nadvse nežno. V podjetju Forever ne delamo s koncentrati ali praški.

Blagovna znamka
Tako ponosni smo na naš Forever Aloe Vera™, da smo to ime registrirali kot blagovno znamko. Ta blagovna znamka pomeni najvišjo kakovost. Izjemna kakovost ima odločilno vlogo pri mrežnem trženju. Sodobni potrošnik zahteva visoko raven kakovosti. Menimo, da je to dobro: skrbi za kakovost dajemo največjo pozornost. To je razlika Foreverja!

JE KAKOVOST IZDELKOV FOREVER ALOE VERA BOLJŠA OD KONKURENCE?

Pri Forever Living Products uporabljamo le čisti gel aloe vere iz notranjega dela lista. Svež gel bomo obdelali v najkrajšem možnem času.
Rezultat imamo uradno potrjen – s pečatom IASC. Forever je bilo prvo podjetje, ki je prejelo ta pečat. Mednarodni svet za aloe vero je komisija, ki izdelke z aloe vero preverja glede čistosti, kakovosti in tudi količine. To pomeni, da je dragoceni gel visoko na seznamu sestavin naših izdelkov. Nismo zadovoljni le z nekaj kapljicami!
Kot vidite, smo pionirji. Naše desetletne izkušnje nas delajo strokovnjake.Certificiranje izvedemo vsako leto znova. To je tisto, kar odlikuje naše izdelke in njihovo nenehno visoko kakovost!

Kaj naredi Forever Aloe Vero tako posebno?
Forever aloe vera lahko vpija sončne žarke kar 1000 dni. Naše rastline zato zorijo na soncu skoraj tri leta in se tako napolnijo s čisto energijo. Izkazalo se je, da gel aloe vere iz znamke Forever vsebuje dragocena hranila in vitalne snovi, vitamine, minerale, aminokisline in številne druge sestavine za dobro počutje. Zanimivo je tudi, da je aloe vera sestavljena iz 99 odstotkov vode, zato je znana kot glavni vir vlage. Kumare sestavljajo približno 97 odstotkov vode, paradižnik 95 odstotkov in jabolka približno 80 odstotkov. Vsak otrok ve, kako zdrava so jabolka! Človeško telo ima tudi visoko vsebnost vode – okoli 70 odstotkov. Voda je življenje.

Kako naj vem katere sestavine so v izdelku? 
Katere snovi so v napitku, šamponu ali dezodorantu? Na deklaraciji morajo vsi proizvajalci navesti uporabljene snovi glede na dodano količino v padajočem vrstnem redu. Prva omenjena snov je torej najpogostejša. Na koncu obstajajo snovi, ki se uporabljajo le v majhnih količinah. Torej, če je aloe vera na prvem mestu pri podjetju Forever, je glavna sestavina kreme z aloe vero ali losjona na osnovi rastline. Za to se zavzemamo.

Kakšna je razlika med naravno kozmetiko in naravi enako kozmetiko?
Izdelki Forever so naravi enaka kozmetika, ne pa naravna kozmetika v klasičnem smislu.
Forever posveča veliko pozornosti, da pri snovanju izdelkov uporabi največji možni delež naravnih sestavin. V posebnih primerih pa je nujno dodati sintetično proizvedene snovi, da se zagotovi učinkovitost naravnih snovi in higienska varnost. Sem spadajo na primer konzervansi. Ali veste, da se alkohol uporablja kot glavna sestavina naravne kozmetike za konzerviranje? Vendar pa alkohol dokazano odstranjuje nujno vlago s kože.
Zato uporabljamo majhne količine drugih konzervansov (vključno z neškodljivimi parabeni), da so kreme obstojne. Naš cilj je pripeljati kožo v prvotno zdravo ravnovesje. S popolno surovino, kot je aloe vera, daje koži prav to, kar nujno potrebuje: vlago in nego.

Ali so izdelki, ki so na voljo v  tej panogi luksuzni izdelki?
Izdelki v tej panogi so dejansko dražji od izdelkov, ki se kupujejo na tradicionalnih prodajnih mestih. Lahko ste prepričani o kakovosti izdelkov Forever Living. Naši izdelki so pod strogim nadzorom. Kaj je torej luksuz? Če kupite dražji izdelek, ki je ekonomičen, učinkovit in ekološki za uporabo, bo ta izdelek dolgoročno zagotovo cenejši od izdelka z nižjo ceno. In to je pravo razkošje!
Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Bolj zdrave velikonočne alternative

  Velika noč, poleg tega, da je najpomembnejši dogodek v krščanskem koledarju, tudi uradno pomeni, da je prišla pomlad! Pomlad je odličen čas za spomladansko čiščenje vašega duševnega in fizičnega zdravja, izjemno dolg vikend pa je lahko pravi čas za premor, ponastavitev in da počnete stvari, ki vas najbolj osrečujejo. Ne glede na to, kaj boste počeli si vzamete nekaj časa zase. Skoraj gotovo je, da boste čez podaljšan vikend pojedli malo več! Ne skrbite preveč, tudi če poskušate ohraniti svoje zastavljene cilje glede zdravega življenjskega sloga, to veliko noč se lahko še vedno prepustite in uživate v sladkih dobrotah z našimi bolj zdravimi alternativami nekaterim drugim dobrotam. Te bodo zagotovo zadovoljile tudi največje sladkosnede - brez nabiranja kilogramov! Češnjeve kroglice SERVIRANJE:  12 kroglic SESTAVINE · 200g Medjool datljev · 200g mandljev · 100g posušenih češenj  · 50g napitka Forever Lite Ultra čokolada · 50g rozin · ¾ žličke ekstrakta mandljev · 50 g čokolade (90 % kak

Ste že prestrašeni?

mrežno trženje, direktna prodaja, MLM,  mrežni marketing....  Ste že prestrašeni? Zagotovo ste že slišali za katerega od zgoraj navedenih izrazov. Po navadi veljajo za nekaj 'slabega', zlasti v naši ljubi deželi, kjer izredno radi govorimo o slabih stvareh kot pa o dobrih. Ne moremo se sprenevedati, da so bile pred desetletji tudi pri nas 'piramidne afere', vendar so to bili praviloma 'posli' z denarnimi vložki in hitrim 'zaslužkarstvom'. Žal pa 'slabo ime', ko govorimo o mrežnem trženju oz. marketingu, ostaja. Slabo obveščeni ljudje pogosto menijo, da je MLM (Multi-Level- Marketing) ali mrežno trženje nezakonita piramidna shema, ker podjetja plačujejo provizije na več ravneh. To ni res! Mrežno trženje nudi skoraj neprimerljivo privlačno priložnost, da začnete lastni posel z malo usposabljanja od koderkoli z dokazanim poslovnim modelom in najmanjšim začetnim vložkom. Nov posel z nizkim stroškom in malim tveganjem je številnim še posebej privlačen