Preskoči na glavno vsebino

Odkrijte prednosti uporabe hladilnih losjonov

Tega ne počnemo namenoma. Toda zaradi tegob življenja naše mišice in sklepi včasih dovolj jokajo. Ne glede na to, ali jih potisnemo do skrajnih meja v telovadnici ali predolgo preživimo zgrbljeni pred računalniškim zaslonom v pisarni, utrujeno telo pogosto povzroči neizogibne bolečine in nelagodje. In te bolečine nikoli niso prijetne – ne glede na to, ali jih občutite po vadbi ali tik preden se odpravite v posteljo.


Pri tem lahko hladilni losjoni postanejo vaš novi najboljši prijatelj. Kajti na koncu dolgega dneva ali po zahtevni vadbi ni nič boljšega od hladilnega, sproščujočega občutka na vaši koži, ki pomaga poživiti, obnoviti in ponovno napolniti utrujene mišice in sklepe z energijo.

Toda kaj so hladilni losjoni? Kakšne so prednosti hladilnih losjonov? In kako vam lahko njihova uporaba pomaga poživiti in osvežiti energijo? Pripravili smo priročen vodnik, ki vam poda prave informacije.




Kaj so hladilni losjoni?

Hladilni losjoni so odlični za vsakogar z aktivnim življenjskim slogom. Njihove sestavine so zasnovane tako, da vam nudijo osvežujoč in sproščujoč občutek ob koncu dolgega dneva ali po vadbi. Še bolje, hladilni losjoni pomagajo pomiriti mišice in sklepe, spodbujajo okrevanje in olajšajo konec obremenitvene rutine.

Dve ključni sestavini v Forever Aloe Cooling Lotion sta mentol in evkaliptusovo olje. Mentol nudi takojšen hladilni in osvežujoč občutek, evkaliptusovo olje pa pomaga pri lajšanju utrujenih mišic in sklepov. Združite to s pomirjujočim občutkom aloe vere in hitrim vpijanjem, ter dobili boste popoln recept za sprostitev ob koncu zahtevnega dneva.

Kakšne so prednosti hladilnih losjonov?

Predstavljajte si, da ste pravkar končali težko vadbo – lahko je to večerni tek po službi, vaš redni obisk telovadnice ali naporen tečaj vadbe. Verjetno bodo vaše mišice in sklepi to občutili.

Te utrujene mišice in sklepi potrebujejo malo pomoči. In dobra novica je, da je hladilni losjon zasnovan prav za to. Prvič, takoj bo pomiril prizadeto območje. Nato začnejo delovati vse pametne hladilne sestavine, ki pomagajo ublažiti bolečine in napolnijo vaše telo z energijo.

Druga prednost uporabe hladilnih losjonov je čutna izkušnja. V Forever Aloe Cooling Lotion kombinacija sestavin poskrbi za svilnato gladek, nemasten občutek na vaši koži. Ima tudi čudovito aromo, ki bo zagotovo dvignila in razbremenila vaše čute.




Forever Aloe Cooling Lotion


Popoln za pomiritev utrujenih mišic in sklepov, Forever Aloe Cooling Lotion je zagotovo vaš novi najboljši prijatelj. Losjon, ki vsebuje močno kombinacijo mentola, evkaliptusovega olja in izvlečka rožmarina, je idealen, da ga vržete v telovadno torbo ali postavite na nočno omarico, da se sprostite pred spanjem. Vključuje tudi MSM (metilsulfonil metan) – organsko spojino, ki je tretji najpogostejši mineral v telesu. Uživajte v prednostih hladilnih losjonov in napolnite utrujene mišice in sklepe s poživljajočimi sestavinami. Foreverjev hladilni losjon z aloe vero se hitro vpije, pomirja prizadeta področja in ima ekskluziven certifikat Mednarodnega znanstvenega sveta za aloe.

Preizkušen s strani strokovnjakov za kožo s 45-letnimi izkušnjami

Leta 2022 so Foreverjev hladilni losjon z alojo testirali strokovnjaki za kožo. Dermatest neodvisno testira izdelke za nego kože od leta 1978 in je zaključil poskus s tridesetimi ljudmi, vsi z zdravo kožo. Preskus ni pokazal znakov draženja kože ali neželenih reakcij po 24, 48 in 72 urah pri nobenem od preizkušancev. Posledično je Dermatest hladilni losjon z alojo ocenil kot "odličen".

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

C9: za preprostim programom se skriva znanost

Čas, ki nam s svojimi sončnimi dnevi že pričara obrise poletja. Poletje! Morje! Bodimo iskreni, kdo ob tem ne pomisli na svoj izgled in tako imenovano "poletno postavo". Ta nam je le redko povsem všeč in večina nas meni, da bi vedno lahko naredili še kaj zase in za svoje zadovoljstvo. Tako pač je, zima in pretekli meseci so bili "radodarni". Še je čas, da začnemo znova, obrnemo nov list in si ponovno zastavimo svoje cilje. V zadnjem času ste verjetno zaznali in spoznali nov revolucionaren Forever paket DX4 , ki je pravzaprav štiridnevni program za vzpostavitev ravnovesja v telesu. Ne gre za shujševalni program; gre bolj za nadzorovano oceno tega, kaj tvoje telo resnično potrebuje v primerjavi s tem, kar tvoji možgani želijo. A tokrat si poglejmo drugi - devetdnevni program Forever C9 , ki pa je dejansko prvi korak pri dolgoročni preobrazbi telesa. Vendar kaj sploh je C9 in zakaj deluje? C9 devetdnevni program vključuje napredne prehranjevalne in vadbene rutine, s po

Forever Marine Collagen je NAŠ KOLAGEN!

  Verjamemo, da večina (predvsem žensk) redno skrbi za svojo kožo. Vendar ta izdelek popelje vašo lepoto in zdravje na popolnoma drugo raven. Če se sprašujete, kaj sploh je ta čarobni izdelek, nadaljujte z branjem, ker vam bomo v nadaljevanju razčlenil vse pomembne podrobnosti. Forever Marine Collagen je mešanica kolagena, vitaminov in koktajla bistvenih hranil za telo — spodbuja vaše telo, da je v vrhunski formi ne glede na življenjsko obdobje in da vi lahko samozavestno stopite v vsak dan. Prednost Forever Marine Collagen izdelka je, da   združuje ključne hranilne snovi in vrhunski hidroliziran kolagen, kar ima za posledico videz sijoče, mladostne in gladke kože. Pozor - hkrati tudi naredi lase bolj sijoče, bolj zdrave nohte in povrnjen tonus, ter neverjeten sijaj. Spoznajmo kolagen Kolagen je najbolj razširjena beljakovina v telesu in predstavlja skoraj tretjino telesnih beljakovin; je gradnik kosti, kože, vezivnega tkiva, mišic, kit in vezi. Od starosti 25+ začne proizvodnja k

Aloe vera skozi čas

  Ob 45. rojstnemu dnevu podjetja Forever, je dober čas, da se osredotočimo na najpomembnejši izdelek podjetja: Forever Aloe Vera Gel . Zgodovina aloe Ljudje uporabljajo aloe vero zaradi njenih pomirjevalnih lastnosti že od leta 2200 pr. n. št. Na primer, pravijo, da sta egipčanski kraljici Nefertiti in Kleopatra aloe vero uporabljali kot del svoje redne lepotne rutine. Dokumentirano je tudi, da je Aristotel prepričal Aleksandra Velikega, da je osvojil otok Sokotra prav zaradi njegovih dragocenih nasadov aloje. V kitajski kulturi se aloe uporablja že od časov Marka Pola in rastlina že stoletja igra vlogo v vsakdanjem življenju Kitajske. Lastnosti Aloe Vere Aloe vera je sočna rastlina. In čeprav obstaja na stotine vrst aloje, je vrsta Aloe Barbadensis Miller označena kot najboljša. Aloe vera ima močne koristi, ki vam bodo pomagale izgledati in se počutiti bolje tako navzven kot navznoter. Poleg tega, da pomaga pri zdravju in dobrem počutju, pomirja in neguje kožo. Podpira tudi imunski